duminică, 20 aprilie 2008

Subiecte pentru admitere din anii precedenti

Subiectele pentru admitere din anii precedenti vor fi postate in curand pe aceasta pagina, trebuie doar sa aveti putina rabdare. Daca vreti subiectele din anii precedenti ar trebui sa mai pierdeti putin timp pe forumul Spiru Haret Oricum noi va uram mult succes si o primavara de neuitat!

In atentia studentilor... Acum admiterea se face doar pe baza de dosar, se ia in considerare si media de la bacaluareat!

5 comentarii:

Unknown spunea...

Am sunat in data de 16 iulie la secretariatul facultatii din Constanta si am vrut sa cer cateva informatii despre admiterea 2008 si am fost impresioanta de cat de prietenoase sant secretarele de acolo.Mi/a raspuns o domnisoara aroganta ca nu are timp sa imid ea informatii ca este in sedinta,ca sa ma deplasez personal la biblioteca ca imi av da informatiile cerute.Am crezut ca s/a schimbat ceva in mentalitatea roamneasca ,ca s/au desteptat si stiu sa fac bani dar se vede ca nu au interes deloc. Doresc sa sublimiez ca eu locuiesc in Cernavoda si acum se circula pe ruta de la mare bara in bara si numai pentru o informatie nu cred ca trebyie sa ma deplasez si sa investesc bani ATATA TIMP cat pe situ-ul oficial isi fac reclama cate de prietenosi si cat de usor se face inscrierea. RUSINE!!!!!

adela spunea...

de ce nu-mi pot creea cont

elena spunea...

asi vrea sa ma inscriu acum(noimebrie 2008)la fac.specializare contabilitate, intrucat am renuntat la o alta facultate.

ce credeti se mai pot face inscrieri

ma intereseaza contabiltate si informatica de gestiune din brasov

SlowWeb spunea...

raspunsuri teste gril, le gasiti pe www.spiruharet.webnetinfo.ro

mayra spunea...

toatesub de pe www.spiruharet.webnetinfo.ro sunt doar pt anul 1 cine le are pt anul 2 la contabilitate si informatica de gestiune sa-mi dea si mie un mail pe adresa: papusik_valy@uahoo.com pls merci mult