duminică, 20 aprilie 2008

GALATI

GALATI
Director Centru: Profesor. Stefan Simion
Director administrativ: Ioan Manole
Secretariat: Ana Spinu, Genette Daniela, Mirela Liana Carp
Sediul: Str. Brailei numarul 134
Telefon si fax: (0236) 46.65.75
Adoctoresa de e-mail: ushct_gl@spiruharet-ro

3 comentarii:

georgiana_toderascu spunea...

Buna ziua,ma numesc Toderascu Georgiana-Liliana si sunt studenta in anul 1 la Management Brasov in Galati in cadrul universitatii Spiru Haret.
As dori sa aflu daca trebuie sa ma prezint la sediu sau daca trebuie sa imi creez un cont,cum pot afla mai multe despre profilul meu?
Va multumesc!O zi buna!

Sorina spunea...

FII ATENT!!!!!!!!!!
Asociatia Nationala Mutuala Romania Franta Filiala Braila are nevoie de voluntari pentru a lucra cu tineri consumatori de alcool, tutun si abuzati/neglijati in familie.Daca va inscrieti beneficiati de cursuri pregatitoare cu lectori in domeniu si cursuri gratuite de operare PC finalizate cu certificat acordat si recunoscut de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.TRIMITE datele tale de contact la e-mail club_voltin@yahoo.com.rel la 0239/612074.

fana spunea...

usor de intrat la facultate,foarte,foarte greu cu exaenele.nu se gasesc carti sunt scumpe iar grilele rezolvate le cautam zile intregi pe internet.se merita facultatea la zi .sunt studenta anul I la sociologie la id pentru ca timpul nu imi permite imi trebuiesc grilele rezolvate la introducere in psihologie .sambata am examen