duminică, 20 aprilie 2008

Invatamant la distant

Departamentul ID isi desfasoara activitatea in baza Legii invatamantului nr. 84/1995 modificata articolul 61, a Ordinului MEC nr.3545/2005, a Ordinului MEC nr.3404/2006, a Ordinului MEC nr.308/2007 si a hotararilor Senatului Universitatii Spiru Haret si a regulamentului propriu de functionare a acestuia.

Departamentul ID asigura managementul programelor de formare profesionala universitara respectand nivelul stiintific al curriculum-ului, specializarii.




Director Departament:

Prof.univ.dr. Ioan Gaf-Deac

Director adjunct:

Conf.univ.dr. Marinica Dobrin

Secretariat:

Ana-Cristina Manu, Vasilica Neamu, Florian Popescu

23 de comentarii:

lenus spunea...

vreau sa stiu in cat timp de la inscriere pot sa aflu daca sunt admisa sau nu

Andrei spunea...

ma intereseaza daca un examen a fost amanat,ma pot transfera la Roma,urmand ca acesta sa il sustin acolo?...Andrei...

cezz spunea...

Va rog frumos,daca se poate,sa-mi spune-ti cand sunt examenele si la ce materii,pentru invatamant"la distanta"?
Va multumesc anticipat!

mimi spunea...

sunt anul II la MFC specializarea management si as dori ,dak se poate sa-mi spuneti la ce materii sustin examenele si de unde pot lua cursurile.multumesc frumos!

ela spunea...

sunt in anul 1 la finante banci idd si as vrea sa stiu care sunt materiile,de unde se pot lua cursurile si cand sunt sesiuniile.va multumesc

marius_141084 spunea...

sal sunt in sem I la master MANAGEMENT ORGANIZATIONAL SI AL RESURSELOR UMANE rog frm trm si mie cine are grilele la : marius_141084@yahoo.com

Mrc frm !

deliana spunea...

buna
as dori sa stiu daca se mai afiseaza grilele pt invatamant la distanta?
multumesc

FLORENTINA spunea...

BUNA SUNT FLORENTINA SUNT ANUL 1 LA FINANTE SI BANCI ID SI VREAU SA-MI SPUNA SI MIE CINEVA CE MATERII AVEM SI CE EXAMENE SI CAND INCEPE SESIUNEA MULTUMESC TUTUROR

nicoleta spunea...

sunt studenta in anul 2la spiru haret specializarea marketing,resita.sesiunea aceasta mi-au picat toate examenele sambata.eu sunt adventista de ziua a saptea si din motive religioase si de constiinta nu pot sa sustin examenele sambata.prin urmare trebuie sa renunt la facultatea aceasta?va rog sa imi raspundeti.va multumesc

alina spunea...

buna! sunt studenta la socilogie ID bucuresti...va rog dak puteti sa ma imi raspundeti si mie cand afisati grilele, sau dak au fost afisate unde le pot gasi eu le-am cautata si nu le-am gasit...va stept sa vorbim si pe id-ul de mess aly_je24,

tioaniulian spunea...

Sunt stucent in anul I la Facultatea de Drept,idd,blaj!va rog sa imi spuneti si mie cand sunt programate examenele,si de unde pot face rost de metodologie!id-ul meu de mess este tioaniulian!

claush spunea...

vreau si eu subiectele la examenul de introducere in drept

denisia spunea...

as vrea sa sti daca facultatea de drept se poate face la id.Daca da, este si in piatra neamt?

tioaniulian spunea...

vrsi eu intrebarile de la introducere in drept!e-mailul meu este tioaniulian@yahoo.com!de aici se deduce si id-ul de mess!va rog sa ma ajutati care aveti!

denisa_kissyou spunea...

buna,as dori sa stiu daca sau afisat grilele pt id si daca da,unde?

onyka spunea...

teste mfc anul II va rog multcine le are dak vrea sa mi le trimita si mie.multumesc mult

alinutza spunea...

va rog frumos daca stiti conditiile de admitere 2009-2010 in cadrul universitatii Spiru Haret,pentru invatamantul la distanta si ce facultati sunt in orasul galati.

daniela spunea...

Am terminat anul trecut LLR 4 ani si nu am putut sustine licenta datorita unei restente.Imi puteti spune,va rog cand mai este o sesiune de restante pt anii anteriori?Va multumesc anticipat.

roxana spunea...

am absolvit liceul anul acesta in grecia,si as dori sa aflu daca ma pot incrie la facultatea spiru din alba?de ce anume e nevoie?
va multumesc anticipat

FELICIA-VICTORIA spunea...

As vrea si eu sa stiu conditiile pentru admitere anul 2009/2010 pt,invatamant la distanta.Spania.

ancutzu spunea...

as dori sa stiu daca se pot sustine examene pe internet deoarece eu nu sunt in tara

alina spunea...

buna!am tgerminat acum liceul si as vrea sa ma inscriu la dvs dar la distanta fiindca vreau sa plec in italia!se poate in primul rand?as vrea sa stiu totul despre inscriere(la piatra neamt),ce specializari sunt etc!va multumesc

Unknown spunea...

Am absolvit 8 clase si am complectat cu doi ani de profesionala cu calificare la locul de munca. Asi vrea sa stiu cat ma costa si cum fac ca sa ma inscriu la doctorat la universitate ca eu acuma lucrez in Italia.