duminică, 20 aprilie 2008

Educatie fizica si sport

Specializare: Educatie fizica si sport
Specializare: Kinetoterapie

Forme de invatamant

Durata studiilor

Cursuri de zi

3 ani

Invatamant la distanta

3 ani



Decan:

Conf.univ.dr. Sabau Elena

Prodecan:

Prof.univ.dr. Septimiu Florian Todea

Cancelar:

Conf.univ.dr. Gheorghe Daniel

Catedra de EFS:

Conf.univ.dr. Petrescu Toma

Catedra de Kinetoterapie si motricitate speciala:

Conf.univ.dr. Niculescu Georgeta


UNIVERSITATEA SPIRU HARET, FACULTATEA DE EDUCATIE FIZICA SI SPORT (Institutie de invatamant superior acreditata prin Legea 443/5 iulie 2002) organizeaza in noul an universitar 2006-2007, cursuri cu o durata de 3 ani la:
- EDUCATIE FIZICA SI SPORT (profesori de educatie fizica si antrenori);
- KINETOTERAPIE (specialisti, licentiati in kinetoterapie);
- studii postuniversitare MASTERAT (Managementul activitatilor sportive) cu o durata de 3 semestre.

ADMITEREA LA FACULTATE se face pe baza DIPLOMEI DE BACALAUREAT, A UNUI CHESTIONAR SI A INTERVIULUI.
Taxa de scolarizare se poate achita in 3 rate.
Sportivii de performanta beneficiaza de toate conditiile pentru a-si continua activitatea sportiva, inclusiv de frecventa redusa pentru antrenamente si competitii.

Facultatea de Educatie Fizica si Sport a Universitatii Spiru Haret beneficiaza de toate conditiile pentru desfasurarea unui proces didactic, de invatamant modern.

Cadre didactice prestigioase, cu o inalta calificare academica si sportiva (profesori si conferentiari universitari, antrenori emeriti, maestri emeriti si maestri ai sportului, campioni olimpici si mondiali, cercetatori stiintifici principali I etc.).

Facultatea de Educatie Fizica si Sport beneficiaza de: 26 laboratoare si cabinete metodice; o biblioteca; o sala de gimnastica; un mare Complex Sportiv cu o suprafata de cca 4 ha si unde sunt amenajate: un teren de fotbal si de rugby gazonat; 15 terenuri cu zgura de volei, handbal, baschet, tenis, badminton; grupuri de vestiare dotate si amenajate.

Studentii facultatii beneficiaza de spatii de cazare si servirea meselor si de un Club cu discoteca si alte dotari moderne.

Facultatea de Educatie Fizica si Sport organizeaza cursuri in regim de frecventa redusa, cu o durata de 2-4 ani, pentru: absolventii Colegiilor de maiestrie sportiva si Colegiilor de Institutori; sportivii de inalta performanta si cadrele didactice suplinitoare la educatie fizica si sport.

La cursul de studii postuniversitare Masterat "Managementul activitatii sportive", cu o durata de 3 semestre, pot participa absolventii institutiilor de invatamant superior, indiferent de profilul si specializarea absolvita.

Niciun comentariu: